Ku jemi dhe si e shohin sot Shqipërinë investitorët e huaj?

Publikuar më: 27/6/2022, ora 15:02

Ku jemi dhe si e shohin sot Shqipërinë investitorët e huaj?

Publikuar më: 27/6/2022, ora 15:02

I ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN, Adrian Shehu nga Komiteti i Investimeve dhe Strategjive, foli për investimeve të huaja.

Ku jemi dhe si e shohin sot Shqipërinë investitorët e huaj?

Publikuar më: 27/6/2022, ora 15:02

I ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN, Adrian Shehu nga Komiteti i Investimeve dhe Strategjive, foli për investimeve të huaja.