Ku jemi me pagesat online? Avis Andoni thekson avantazhet dhe lehtësitë e aplikacioneve

Publikuar më: 29/7/2022, ora 20:33

Ku jemi me pagesat online? Avis Andoni thekson avantazhet dhe lehtësitë e aplikacioneve

Publikuar më: 29/7/2022, ora 20:33

Sistemet alternative të pagesave nuk kanë qenë shumë të përhapura në vend se nuk kanë patur mundësinë e zhvillimit të tyre. Drejtoresha ekzekutive e pago.al Avis Andoni, deklaroi në Business News se kuadri ligjor dhe avancimet teknologjike kanë bërë të mundur avancimin e këtyre sistemeve. Ajo theksoi gjithashtu avantazhet dhe lehtësitë e aplikacioneve, si edhe komoditetin.

Ku jemi me pagesat online? Avis Andoni thekson avantazhet dhe lehtësitë e aplikacioneve

Publikuar më: 29/7/2022, ora 20:33

Sistemet alternative të pagesave nuk kanë qenë shumë të përhapura në vend se nuk kanë patur mundësinë e zhvillimit të tyre. Drejtoresha ekzekutive e pago.al Avis Andoni, deklaroi në Business News se kuadri ligjor dhe avancimet teknologjike kanë bërë të mundur avancimin e këtyre sistemeve. Ajo theksoi gjithashtu avantazhet dhe lehtësitë e aplikacioneve, si edhe komoditetin.