Ku po shkojnë të rinjtë? 80% e maturantëve në universitete, kërkojnë degët më të paguara

Publikuar më: 12/9/2023, ora 16:08

Ku po shkojnë të rinjtë? 80% e maturantëve në universitete, kërkojnë degët më të paguara

Publikuar më: 12/9/2023, ora 16:08

80% e maturantëve që kanë aplikuar për të ndjekur studimet e larta në Shqipëri , tashmë janë studentët më të rinj të Universiteteve publike dhe private. Pas mbylljes së raundit të parë të pranimeve, rezulton se pjesa më e madhe e të rinjve nuk kanë asnjë mëdyshje për degën e zgjedhur.

Ku po shkojnë të rinjtë? 80% e maturantëve në universitete, kërkojnë degët më të paguara

Publikuar më: 12/9/2023, ora 16:08

80% e maturantëve që kanë aplikuar për të ndjekur studimet e larta në Shqipëri , tashmë janë studentët më të rinj të Universiteteve publike dhe private. Pas mbylljes së raundit të parë të pranimeve, rezulton se pjesa më e madhe e të rinjve nuk kanë asnjë mëdyshje për degën e zgjedhur.