Ku ruhen dosjet e “drejtësisë”?

Dosjet e sigurimit të shtetit ruhen në kushte skandaloze, në ndërtesa të shkatërruara, mes lagështirës dhe mykut. Arkiva e shpërndarë në 3 institucione do të përqendrohet në një godinë të vetme, ku do të jenë edhe zyrat e reja të autoritetit për hapjen e dosjeve. Ky institucion ka tërhequr vëmendjen kohët e fundit, sidomos me gjetjet për të shkuarën jo shumë të pastër të njerëzve të drejtësisë.