Ku shpenzohen paratë e taksapaguesve shqiptarë?

Është shoqëruar me debate mes ish-ministres Milva Ekonomi dhe ekspertëve të Ekonomisë Enriko Ceko dhe Akil Kraja diskutimi në “A2 Business Week” në lidhje me mbështetjen buxhetore në shëndetësi.