Kufijtë detarë, Shqipëria dhe Greqia synojnë drejtësi nga gjykatat ndërkombëtare

Analisti Julian Zyla komenton zhvillimet e fundit mbi ngërçin që përfshin dy vendet mbi kufijtë detarë.