Kufiri detar me Greqinë, Nesho: Situata e tanishme është kritike

Pavarësisht situatës së pandemisë politika e gjithë rajonit duket se nuk ka pushuar këtë verë. Greqia ka rikujtuar pretendimet për ujerat territorial dhe procesin e delimitimit me Shqipërinë. Mali i Zi shkon në zgjedhje këtë të diel dhe faktori shqiptar është kthyer në temë përplasjesh edhe në politikën tonë të brendshme. Sa do të ndryshojnë balancat në rajon?

Për situatën në rajon e për t’u dhënë përgjigje këtyre pyetjeve foli në A2 ish-ambasadori i Shqipërisë në Kombet e Bashkuara, Agim Nesho.