Kufiri detar me Greqinë, Xhaferi: Kemi besim te institucionet shqiptare dhe i mbështesim ato

Kreu i Parlamentit të Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, u shpreh në “Ditari” në A2 se “institucionet përkatëse të Shqipërisë i kanë kapacitetet për të gjetur forcën e duhur për qasjen ndaj temave që kanë të bëjnë me raportet me Greqinë”, duke iu referuar çështjes së kufirit detar.