“Kufiri”, Thaçi për A2 CNN: Askush s’ka harta mbi tavolinë – A2

“Kufiri”, Thaçi për A2 CNN: Askush s’ka harta mbi tavolinë

11 vite më parë, Presidenti Hashim Thaçi, në atë kohë kryeministër i vendit, firmosi Pavarësinë e Kosovës. Sot, pas 11 vitesh shprehet krenar për progresin dhe suksesin e shtetit më të ri në rajon, njohur ndërkombëtarisht nga 116 shtete. Në një intervistë për A2 CNN, në festën e Pavarësisë, kreu i shtetit flet për sfidat e në ardhmen.