Kufizime në sistemet financiare, administrata Biden nxjerr planin e parë anti-korrupsion

Publikuar më: 7/12/2021, ora 15:24

Kufizime në sistemet financiare, administrata Biden nxjerr planin e parë anti-korrupsion

Publikuar më: 7/12/2021, ora 15:24

Shtetet e Bashkuara kanë prezantuar strategjinë e parë kundër korrupsionit. Fokusii luftës së administratës së presidentit Joe Biden do të jetë në parandalimin e aktorëve të këqij të përdorin sistemet financiare amerikane dhe ndërkombëtare për të fshehur asetet dhe pastruar para. Plani anti-korrupsion me 38 faqe u publikua përpara samitit virtual për demokracinë, që mbahet këtë të enjte dhe të premte. Në të do të marrin pjesë mbi 100 përfaqësues të qeverive të ndryshme të botës, përfshirë Shqipërinë, anëtarë të shoqërisë civile dhe nga sektori privat.

Kufizime në sistemet financiare, administrata Biden nxjerr planin e parë anti-korrupsion

Publikuar më: 7/12/2021, ora 15:24

Shtetet e Bashkuara kanë prezantuar strategjinë e parë kundër korrupsionit. Fokusii luftës së administratës së presidentit Joe Biden do të jetë në parandalimin e aktorëve të këqij të përdorin sistemet financiare amerikane dhe ndërkombëtare për të fshehur asetet dhe pastruar para. Plani anti-korrupsion me 38 faqe u publikua përpara samitit virtual për demokracinë, që mbahet këtë të enjte dhe të premte. Në të do të marrin pjesë mbi 100 përfaqësues të qeverive të ndryshme të botës, përfshirë Shqipërinë, anëtarë të shoqërisë civile dhe nga sektori privat.