Kufizimi i lirive nga Kina, trazira në Hong Kong. Qindra të arrestuar

Rikthehen trazirat në Hong Kong. Policia arrestoi atje rreth 300 persona dhe lëshoi sprej djegës për të shpërndarë protestuesit e shumtë.