Kujdes nga mikrobet, ka më shumë në kuzhinë sesa në tualet

Ka mikrobe kudo në shtëpitë tona. Nga kuzhina deri në tualet, por çfarë duhet të pastrojmë ekzaktësisht dhe sa shpesh?