Kujdesi për fëmijët, pediatrja: Është më mirë që ata të dinë të vërtetën

Pediatrja Lira Gjika u shpreh në A2 se prindërit duhet të flasin me fëmijët e tyre për situatën aktuale. Pediatrja thekson se mërzia dhe stresi është shtuar dhe kjo gjë duhet shpjeguar edhe te fëmijët.