Kujdesi për ushqimin gjatë izolimit

Afrimi i stinës së ngrohtë është zakonisht koha kur shumë njerëz kujdesen të shfaqin formën më të mirë fizike. Por, pandemia dhe karantina e kësaj pranvere nuk na lejoi të lëvizim dhe stërvitemi siç do të donim, disa madje e tepruan me ushqimin. Dietologia klinike Blerina Bombaj ishte sot në “Dita jonë” me disa këshilla mbi ushqimin e shëndetshëm stinor.