Kukan: Zgjedhjet duhet të mbahen më 30 qershor

Eduard Kukan, eurodeputet i Partive Popullore Europiane dhe Kryetari i Grupit punues të Komitetit të Punëve të Jashtme të PE për Ballkanin Perëndimor, tha në një intervistë për A2 CNN në Bruksel se data e zgjdhjeve vendore nuk duhet të ndryshohet.