Kukës, 40% të imunizuar, grupet e vaksinimit derë më derë në banesa

Grupet e lëvizshme te vaksinatorëve kanë nisur fushatën në Kukës për të vaksinuar popullatën kundër COVID-19. Përveç personave të pamundur për të lëvizur nga banesat e tyre, grupet e vaksinatorëve po sensibilizojnë edhe pjesën tjetër të popullatës, në veçanti studentët dhe të rinjtë për të marrë vaksinën.