Kukësi gati për 14 majin, rritet numri i votuesve për Bashkinë dhe Këshillin

Publikuar më: 31/3/2023, ora 15:43

Kukësi gati për 14 majin, rritet numri i votuesve për Bashkinë dhe Këshillin

Publikuar më: 31/3/2023, ora 15:43

Komisioni zonal i administrimit të zgjedhjeve për bashkinë e Kukësit duket se është gati për zgjedhjet lokale të 14 majit. Dokumentacioni i nevojshëm për kandidatët për kryetar të bashkisë dhe këshillit bashkiak janë miratuar, ndërsa numri i votuesve krahasuar me zgjedhjet parlamentare të vitit 2021, ka pësuar rritje, referuar listave përfundimtare.

Kukësi gati për 14 majin, rritet numri i votuesve për Bashkinë dhe Këshillin

Publikuar më: 31/3/2023, ora 15:43

Komisioni zonal i administrimit të zgjedhjeve për bashkinë e Kukësit duket se është gati për zgjedhjet lokale të 14 majit. Dokumentacioni i nevojshëm për kandidatët për kryetar të bashkisë dhe këshillit bashkiak janë miratuar, ndërsa numri i votuesve krahasuar me zgjedhjet parlamentare të vitit 2021, ka pësuar rritje, referuar listave përfundimtare.