Kukësi, Gjirokastra dhe Berati, aty ku forcohen fitoret blu e rozë dhe LSI asgjësohet

Publikuar më: 27/4/2021, ora 17:45

Kukësi, Gjirokastra dhe Berati, aty ku forcohen fitoret blu e rozë dhe LSI asgjësohet

Publikuar më: 27/4/2021, ora 17:45

Tre mandatet e Kukësit nuk ndryshuan raportin 2 me 1 të përfaqësimit të demokratëve dhe socialistëve në Parlamentin Shqiptar, konkretisht Flamur Hoxhaj dhe Isuf Çelaj nga kampi blu dhe Gerta Duraku nga ai rozë.

Kukësi, Gjirokastra dhe Berati, aty ku forcohen fitoret blu e rozë dhe LSI asgjësohet

Publikuar më: 27/4/2021, ora 17:45

Tre mandatet e Kukësit nuk ndryshuan raportin 2 me 1 të përfaqësimit të demokratëve dhe socialistëve në Parlamentin Shqiptar, konkretisht Flamur Hoxhaj dhe Isuf Çelaj nga kampi blu dhe Gerta Duraku nga ai rozë.