Kulla Eiffel është ndryshkur, ka nevojë të dëshpëruar për riparime, por autoritetet hezitojnë

Publikuar më: 5/7/2022, ora 12:57

Kulla Eiffel është ndryshkur, ka nevojë të dëshpëruar për riparime, por autoritetet hezitojnë

Publikuar më: 5/7/2022, ora 12:57

Monumenti simbol i Parisit dhe një prej atraksioneve më të vizituara në botë nevojitet te restaurohet. Sipas një raporti konfidencial të cituar nga mediat franceze, kulla Eifel është mbuluar nga ndryshku, por autoritet hezitojnë ta mbyllin për riparimet e nevojshme, pasi do të humbisnin të ardhurat nga vizitat turistike.

Kulla Eiffel është ndryshkur, ka nevojë të dëshpëruar për riparime, por autoritetet hezitojnë

Publikuar më: 5/7/2022, ora 12:57

Monumenti simbol i Parisit dhe një prej atraksioneve më të vizituara në botë nevojitet te restaurohet. Sipas një raporti konfidencial të cituar nga mediat franceze, kulla Eifel është mbuluar nga ndryshku, por autoritet hezitojnë ta mbyllin për riparimet e nevojshme, pasi do të humbisnin të ardhurat nga vizitat turistike.