Kultura arbëreshe, kostumet dhe vallet ruhen ende me fanatizëm

Publikuar më: 3/5/2022, ora 08:53

Kultura arbëreshe, kostumet dhe vallet ruhen ende me fanatizëm

Publikuar më: 3/5/2022, ora 08:53

Një grup nxënësish nga një shkollë në kryeqytet, vizituan në Itali komunitetet arbëreshe. Ata udhëtuan në disa prej fshatrave arbëreshë të Kalabrisë dhe zbuluan historinë, traditat, gatimet, kostumet dhe vallet, që ende ruhen me fanatizëm.

Kultura arbëreshe, kostumet dhe vallet ruhen ende me fanatizëm

Publikuar më: 3/5/2022, ora 08:53

Një grup nxënësish nga një shkollë në kryeqytet, vizituan në Itali komunitetet arbëreshe. Ata udhëtuan në disa prej fshatrave arbëreshë të Kalabrisë dhe zbuluan historinë, traditat, gatimet, kostumet dhe vallet, që ende ruhen me fanatizëm.