Kultura egjiptiane në Tiranë, artistja e njohur Amira Selimi sjell muzikën e dy vendeve

Publikuar më: 19/9/2022, ora 16:12

Kultura egjiptiane në Tiranë, artistja e njohur Amira Selimi sjell muzikën e dy vendeve

Publikuar më: 19/9/2022, ora 16:12

Nis java e kulturës egjiptiane me një koncert në Teatrin e Operas dhe Baletit. Aty artistët nga të dyja vendet do të performojnë muzikë shqiptare dhe egjiptiane. Veprat lirike nga dy vendet do të interpretohen nga sopranoja e njohur Amira Selimi.

Kultura egjiptiane në Tiranë, artistja e njohur Amira Selimi sjell muzikën e dy vendeve

Publikuar më: 19/9/2022, ora 16:12

Nis java e kulturës egjiptiane me një koncert në Teatrin e Operas dhe Baletit. Aty artistët nga të dyja vendet do të performojnë muzikë shqiptare dhe egjiptiane. Veprat lirike nga dy vendet do të interpretohen nga sopranoja e njohur Amira Selimi.