Kultura këtë javë/ Dita e Trashëgimisë kulturore, debati për përkthimet dhe ekspozita në Galerinë 70

Sot në “Dita jonë” ishte e ftuar gazetarja e A2, Luela Myftari, e cila solli disa nga lajmet kryesore të kulturës gjatë kësaj jave në vendin tonë. Folëm sot Luelën për Ditën Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, debatin për përkthimet dhe një ekspozitë të re të çelur në Galerinë 70.