Kultura në një javë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 08:40

Kultura në një javë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 08:40

Edhe këtë të enjte, kolegia jonë e lajmeve të artit dhe kulturës, Luela Myftari, ishte pjesë e “Dita jonë”, për të folur për disa nga zhvillimet e fundit nga skena kulturore në vend. Një ekspozitë me veprat e fshehura të piktorit Bujar Zajmi, që arrin në 7 000 vepra të ndaluara, të cilat ai nuk i ka ekspozuar deri në vitin 1990, u çel ditën e djeshme. Gjithashtu, Luela na njeh dhe me aktivitetet që u zhvilluan në javën e kulturës turke.

Kultura në një javë

Publikuar më: 7/7/2022, ora 08:40

Edhe këtë të enjte, kolegia jonë e lajmeve të artit dhe kulturës, Luela Myftari, ishte pjesë e “Dita jonë”, për të folur për disa nga zhvillimet e fundit nga skena kulturore në vend. Një ekspozitë me veprat e fshehura të piktorit Bujar Zajmi, që arrin në 7 000 vepra të ndaluara, të cilat ai nuk i ka ekspozuar deri në vitin 1990, u çel ditën e djeshme. Gjithashtu, Luela na njeh dhe me aktivitetet që u zhvilluan në javën e kulturës turke.