Kultura në një javë: Broadway në Tiranë me një muzikal në Universitetin e Arteve

Publikuar më: 21/7/2022, ora 10:15

Kultura në një javë: Broadway në Tiranë me një muzikal në Universitetin e Arteve

Publikuar më: 21/7/2022, ora 10:15

Gazetarja e lajmeve të artit dhe kulturës në A2 CNN Luela Myftari, foli në Dita Jonë për disa nga zhvillimet e fundit nga skena kulturore në vend. Bashkimi Evropian akordon një grant 40 milionë eurosh për rigjallërimin e trashëgimisë kulturore shqiptare. Ndërsa Broadway vjen në Tiranë me një muzikal në Universitetin e Arteve, i cili ka si temë të rinjtë që donin dhe sollën ndryshimin.

Kultura në një javë: Broadway në Tiranë me një muzikal në Universitetin e Arteve

Publikuar më: 21/7/2022, ora 10:15

Gazetarja e lajmeve të artit dhe kulturës në A2 CNN Luela Myftari, foli në Dita Jonë për disa nga zhvillimet e fundit nga skena kulturore në vend. Bashkimi Evropian akordon një grant 40 milionë eurosh për rigjallërimin e trashëgimisë kulturore shqiptare. Ndërsa Broadway vjen në Tiranë me një muzikal në Universitetin e Arteve, i cili ka si temë të rinjtë që donin dhe sollën ndryshimin.