“Kultura në një javë”, Dita Botërore e Letërsisë për Fëmijë

Gazetarja e Kulturës, Luela Myftari e ftuar në Dita Jonë për të folur rreth Festivalit Europian të Këngës dhe Ditës së Letërsisë për Fëmijë.

  • LAJMI I FUNDIT | Kavajë, plagosje me armë zjarri brenda zyrës elektorale të PD-së
  • LAJMI I FUNDIT | Kavajë, Lulzim Basha po i drejtohet zyrës elektorale ku ndodhi ngjarja
  • LAJMI I FUNDIT | I plagosuri, Bledi Oshtuni