“Kultura në një javë”, jugu gati për turistëve vendas dhe të huaj

Nga ekspozitat e reja, tek librat shqiptarë dhe ofertave verore. Gazetarja Luela Myftari sjell në Dita Jonë të rejat më të fundit nga arti dhe kultura.