Kultura në një javë: Koncertet verore në kryeqytet dhe në Jug

Gazetarja e lajmeve të kulturës dhe artit Luela Myftari, vjen çdo të enjte në studion e Dita jonë, për të sjellë disa prej ngjarjeve kryesore kulturore. Sot do të flasim për koncertet verore në hapësirën e njohur si Reja në Tiranë. Po ashtu flasim për një videoklip të ri nga Dren Abazi, si dhe për South Outdoor Festival, i cili këtë shtator do të sjellë në Borsh emra të njohur ndërkombëtarë si: Mahmut Orhan.