“Kultura në një javë”, librat, autorët, përkthyesit që konkurrojnë dhe juria e librit

Publikuar më: 18/11/2021, ora 08:13

“Kultura në një javë”, librat, autorët, përkthyesit që konkurrojnë dhe juria e librit

Publikuar më: 18/11/2021, ora 08:13

Luela Myftari në Dita Jonë për të treguar detajet e organizimit të Panairit të Librit i cili rikthehet sërish këtë vit pas një viti mungese për shkak të pandemisë.

“Kultura në një javë”, librat, autorët, përkthyesit që konkurrojnë dhe juria e librit

Publikuar më: 18/11/2021, ora 08:13

Luela Myftari në Dita Jonë për të treguar detajet e organizimit të Panairit të Librit i cili rikthehet sërish këtë vit pas një viti mungese për shkak të pandemisë.