Kultura në një javë, nga ditëlindja e Kadaresë, te largimi i parakohshëm i Ferit

Gazetarja e kulturës, Luela Myftari, ishte e ftuar në Dita Jonë, ku foli për ditëlindjen e shkrimtarit tonë të madh, Ismail Kadare dhe faktin që Akademia e Shkencave e propozon për çmimin Nobel. Po ashtu, foli edhe për humbjen e një aktori të njohur si Xhevdet Feri dhe disa nga përshtypjet që Luela mblodhi nga miqtë dhe bashkëpunëtorët e tij.