Kultura në një javë: Nga koncerti i Tedi Papavramit te Dua Lipa

Publikuar më: 24/11/2022, ora 08:31

Kultura në një javë: Nga koncerti i Tedi Papavramit te Dua Lipa

Publikuar më: 24/11/2022, ora 08:31

Gazetarja Luela Myftari foli sot në “Dita Jonë” për javën e kulturës ndërkombëtare, që do të bëjë bashkë Shqipërinë dhe Kosovën dhe që do të sjellë në Tiranë këngëtaren Dua Lipa. Po jo vetëm kaq. Ky është viti i Ali Podrimjes dhe aktivitete do të zhvillohen në Qendrën Kombëtare të librit dhe leximit.

Kultura në një javë: Nga koncerti i Tedi Papavramit te Dua Lipa

Publikuar më: 24/11/2022, ora 08:31

Gazetarja Luela Myftari foli sot në “Dita Jonë” për javën e kulturës ndërkombëtare, që do të bëjë bashkë Shqipërinë dhe Kosovën dhe që do të sjellë në Tiranë këngëtaren Dua Lipa. Po jo vetëm kaq. Ky është viti i Ali Podrimjes dhe aktivitete do të zhvillohen në Qendrën Kombëtare të librit dhe leximit.