Kultura në një javë, nga librat e burgut te publikimi i dokumenteve për Kosovën

Ngjarjet kryesore kulturore dhe artistike të kësaj jave vijnë edhe sot në ekranin tonë përmes bisedës me Luela Myftarin. Librat e burgut, shkruar nga intelektualët e burgosur apo internuar gjatë diktaturës komuniste dhe publikimi rishtas i 50 dokumenteve historike nga Arkivi i Shtetit, që kanë të bëjnë me Kosovën, ishin temat e trajtuar në studion e “Dita Jonë”.