Kultura në një javë: Nga libri te shfaqjet në Teatër dhe vdekja e parakohshme e Hueyda El Sayed

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 09:59

Kultura në një javë: Nga libri te shfaqjet në Teatër dhe vdekja e parakohshme e Hueyda El Sayed

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 09:59

Disa nga shfaqjet që vijnë së afërmi në skenat e teatrove, një debat mbi bibliotekat publike ku librat mungojnë, si dhe për largimin tronditës nga jeta të një artisteje shumë dimensionale siç ishte Hueyda El Sayed u diskutuan në studion e Dita Jonë me gazetaren e Kulturës, Luela Myftari.

Kultura në një javë: Nga libri te shfaqjet në Teatër dhe vdekja e parakohshme e Hueyda El Sayed

Përditësuar më: 25/11/2021, ora 09:59

Disa nga shfaqjet që vijnë së afërmi në skenat e teatrove, një debat mbi bibliotekat publike ku librat mungojnë, si dhe për largimin tronditës nga jeta të një artisteje shumë dimensionale siç ishte Hueyda El Sayed u diskutuan në studion e Dita Jonë me gazetaren e Kulturës, Luela Myftari.