Kultura në një javë, nga “Posterat e propagandës” te fondi i përkthimit

Lajmet e kulturës vijnë edhe sot si çdo të enjte në “Dita Jonë”. Gazetarja Luela Myftari foli për “Posterat e propagandës” në diktaturë, të cilët vijnë në një libër nga historiani i artit Rubens Shima. Bienalia e Akuarelës dhe fondi i përkthimit ishin temat e tjera kulturore me interes, të cilat u trajtuan në emision këtë mëngjes.