Kultura në një javë/ Nga “Sundance” te 30-vjetori i botimeve të para

Gazetarja e artit dhe kulturës, Luela Myftari vjen edhe sot në Dita Jonë për ngjarjet kulturore të kësaj jave.
Filmi “Zgjoi” i regjisores Blerta Basholli bën histori në festivalin “Sundance”, ndërsa në Tiranë përkujtohet 30-vjetori i botimeve të para private.
Biseda vijoi edhe për një kolanë librash evropianë që janë botuar vitin e fundit.