Kultura në një javë/ Restaurohet shtëpia e Sali Shijakut dhe premtimi për godinën e Radio Tiranës

Si çdo të enjte, edhe sot, do të hedhim një vështrim mbi kulturën në vend, me gazetaren Luela Myftari. Restaurimi i shtëpisë së piktorit Sali Shijaku, i cili hap debate edhe për ruajtjen e ndërtesave të tjera që përfaqësojnë kulturën shqiptare, çelja e eskspozitës në Kalanë e Tiranës, që ka në qendër të saj dramën e çamërisë, ishin temat që u trajtuan sot, në “Dita Jonë”