“Kultura në një javë”, Robert Budina sjell filmin “Katrori i Pushtetit”

Publikuar më: 4/11/2021, ora 08:21

“Kultura në një javë”, Robert Budina sjell filmin “Katrori i Pushtetit”

Publikuar më: 4/11/2021, ora 08:21

Si çdo të enjte, gazetarja Luela Myftari sjell në Dita Jonë të rejat më të fundit nga arti dhe kultura.