Kultura në një javë: Si kanë qenë aktivitetet kulturore gjatë verës?

Publikuar më: 30/9/2022, ora 09:48

Kultura në një javë: Si kanë qenë aktivitetet kulturore gjatë verës?

Publikuar më: 30/9/2022, ora 09:48

Luela Myftari komenton ngjarjet kulturore në vend duke u përqendruar te ato të ndodhura gjatë verës të sapo kaluar. Aty ku muzika ishte në plan të parë, dhe ku në shumë qytete mungojnë kinematë, dhe turistët mjaftohen me panaire të vogla.

Kultura në një javë: Si kanë qenë aktivitetet kulturore gjatë verës?

Publikuar më: 30/9/2022, ora 09:48

Luela Myftari komenton ngjarjet kulturore në vend duke u përqendruar te ato të ndodhura gjatë verës të sapo kaluar. Aty ku muzika ishte në plan të parë, dhe ku në shumë qytete mungojnë kinematë, dhe turistët mjaftohen me panaire të vogla.