Kultura në një javë/ Teatri rikthehet në ambiente të hapura

Si çdo të enjte, edhe sot në “Dita jonë” mirëpritëm gazetaren e A2 Luela Myftari, me të cilën folëm për aktivitete artisitike dhe kulturore. Ekpozita për abetaret shqiptare tek muzeu dhe rikthimi i shfaqjeve teatrale në ambient të hapur ishin tema të bisedës.