Kultura në një javë, “Tinka Kurti – Ditari i një bashkëshorti”

Publikuar më: 27/1/2022, ora 08:55

Kultura në një javë, “Tinka Kurti – Ditari i një bashkëshorti”

Publikuar më: 27/1/2022, ora 08:55

Luela Myftari solli në Dita Jonë disa prej ngjarjeve artistike më të rëndësishme të ditëve të fundit. Një ditar artistik, me kujtime, opinione dhe ndjesi të aktores së madhe Tinka Kurti, mbajtur për vite nga bashkëshorti i saj, do jetë temë e bisedës sonë.

Kultura në një javë, “Tinka Kurti – Ditari i një bashkëshorti”

Publikuar më: 27/1/2022, ora 08:55

Luela Myftari solli në Dita Jonë disa prej ngjarjeve artistike më të rëndësishme të ditëve të fundit. Një ditar artistik, me kujtime, opinione dhe ndjesi të aktores së madhe Tinka Kurti, mbajtur për vite nga bashkëshorti i saj, do jetë temë e bisedës sonë.