Kultura pa kufi, veprat letrare në shqip e serbisht

Publikuar më: 11/1/2022, ora 17:10

Kultura pa kufi, veprat letrare në shqip e serbisht

Publikuar më: 11/1/2022, ora 17:10

Ka mbi 25 autorë serbë të përkthyer në shqip, por shumë më pak shqiptarë të përkthyer në serbisht. Këtë sheqtësim, drejtoresha e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit e ndau në vizitën e saj në Beograd, shqetësim i përsëritur edhe në takimin e kthimit në Tiranë.

Kultura pa kufi, veprat letrare në shqip e serbisht

Publikuar më: 11/1/2022, ora 17:10

Ka mbi 25 autorë serbë të përkthyer në shqip, por shumë më pak shqiptarë të përkthyer në serbisht. Këtë sheqtësim, drejtoresha e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit e ndau në vizitën e saj në Beograd, shqetësim i përsëritur edhe në takimin e kthimit në Tiranë.