Kundër rrymës, vendi që nis programin e vaksinimit me të rinjtë

Shumë vende tashmë e kanë nisur vaksinimin e popullsisë kundër pandemisë së koronavirusit dhe personat e parë që po marrin dozat janë të moshuarit, të sëmurët kronikë dhe stafi mjekësor.