Kundër studimit të Akademisë, Brataj: Rezultate të pavërteta, jo 50% imunizimi në Tiranë

Publikuar më: 8/1/2021, ora 17:35

Kundër studimit të Akademisë, Brataj: Rezultate të pavërteta, jo 50% imunizimi në Tiranë

Publikuar më: 8/1/2021, ora 17:35

Skënder Brataj del kundër studimit të Akademisë së Shkencavë për arritjen e imunitetit në masën 50% në popullsinë e Tiranës. Kreu i Urgjencës Kombëtare e cilëson të nxituar dhe të pavërtetë rezultatin e nxjerrë në ditët e fundit të vitit 2020, që sipas tij solli edhe shkelje në masë të rregullave anticovid nga qytetarët.

Kundër studimit të Akademisë, Brataj: Rezultate të pavërteta, jo 50% imunizimi në Tiranë

Publikuar më: 8/1/2021, ora 17:35

Skënder Brataj del kundër studimit të Akademisë së Shkencavë për arritjen e imunitetit në masën 50% në popullsinë e Tiranës. Kreu i Urgjencës Kombëtare e cilëson të nxituar dhe të pavërtetë rezultatin e nxjerrë në ditët e fundit të vitit 2020, që sipas tij solli edhe shkelje në masë të rregullave anticovid nga qytetarët.