Kundërshtojnë projektin për ujësjellësin, banorët e Lumasit në Kuçovë përplasen sërish me policinë

Vijojnë përplasjet mes policisë dhe banorëve në fshatin Lumas në Kuçovë. Shkak mbetet projekti për ujësjellësin, pasi banorët kundërshtojnë shfrytëzimin e ujit të burimit të Sinecit.