Kupa e Shqipërisë në atletikë, Izmir Smajli dëmtohet në gju

Publikuar më: 16/5/2022, ora 08:59

Kupa e Shqipërisë në atletikë, Izmir Smajli dëmtohet në gju

Publikuar më: 16/5/2022, ora 08:59

Pas 30 vjetësh mungesë, në Shkodër u zhvillua Kupa e Shqipërisë në Atletikë për të rritur. Një ngjarje sportive që ka marrë pak vëmendje dhe mbështetje, edhe pse atletët cilësorë nuk kanë munguar. Mes tyre edhe kampioni Izmir Smajlaj, i cili ka pësuar një dëmtim të rëndë në gju, për të cilin nuk po merr trajtimin që meriton. Trajneri Gjergj Ruli foli në Dita Jonë për këto probleme.

Kupa e Shqipërisë në atletikë, Izmir Smajli dëmtohet në gju

Publikuar më: 16/5/2022, ora 08:59

Pas 30 vjetësh mungesë, në Shkodër u zhvillua Kupa e Shqipërisë në Atletikë për të rritur. Një ngjarje sportive që ka marrë pak vëmendje dhe mbështetje, edhe pse atletët cilësorë nuk kanë munguar. Mes tyre edhe kampioni Izmir Smajlaj, i cili ka pësuar një dëmtim të rëndë në gju, për të cilin nuk po merr trajtimin që meriton. Trajneri Gjergj Ruli foli në Dita Jonë për këto probleme.