Kupa e Shqipërisë, Tirana me një këmbë në finale, vëmendja tek Egnatia-Vllaznia

Publikuar më: 9/5/2023, ora 14:14

Kupa e Shqipërisë, Tirana me një këmbë në finale, vëmendja tek Egnatia-Vllaznia

Publikuar më: 9/5/2023, ora 14:14

Këtë të mërkurë do të përcaktohen dhe dy skuadrat finaliste të Kupës së Shqipërisë. Tirana ka hedhur një hap të sigurt drejt kualifikimit më tej, pas fitores 3-0 në ndeshjen e parë ndaj Teutës.

Kupa e Shqipërisë, Tirana me një këmbë në finale, vëmendja tek Egnatia-Vllaznia

Publikuar më: 9/5/2023, ora 14:14

Këtë të mërkurë do të përcaktohen dhe dy skuadrat finaliste të Kupës së Shqipërisë. Tirana ka hedhur një hap të sigurt drejt kualifikimit më tej, pas fitores 3-0 në ndeshjen e parë ndaj Teutës.