Kupa “Nënë Tereza”, Shqipëria dhe Kosova, projekt që fshin kufijtë sportivë

Një projekt i cili “de facto” fshin kufijtë formalë që ekzistojnë ndërmjet Shqipërisë dhe Kosovës. Pas Kupës Pavarësia, që zhvillohet me skuadrat e trojeve shqiptare me rastin e festës së Pavarësisë, tashmë ka marrë jetë një tjetër turne, i cili mund të shërbejë edhe si pikënisja për bashkimin e Shqipërisë me Kosovës në një ligë të vetme.