Kupola e re e PD-së, Basha zgjedh nënkryetarët dhe strukturat drejtuese

Publikuar më: 11/9/2023, ora 14:06

Kupola e re e PD-së, Basha zgjedh nënkryetarët dhe strukturat drejtuese

Publikuar më: 11/9/2023, ora 14:06

Vijmë pas një fundjavë, me zhvillime interesante pranë Partisë Demokratike, ku Basha, sic pritej, mblodhi Këshillin Kombëtar dhe duket sikur kemi në fakt një afat konkret: Brenda 2muajsh, organizim i PD. Dhe kryetari demokrat, vec se pati disa zgjedhje konkrete, kishte edhe disa mesazhe. Flasim sot për këto zhvillime në kampin opozitar, me producentin Sonil Frashëri.

Kupola e re e PD-së, Basha zgjedh nënkryetarët dhe strukturat drejtuese

Publikuar më: 11/9/2023, ora 14:06

Vijmë pas një fundjavë, me zhvillime interesante pranë Partisë Demokratike, ku Basha, sic pritej, mblodhi Këshillin Kombëtar dhe duket sikur kemi në fakt një afat konkret: Brenda 2muajsh, organizim i PD. Dhe kryetari demokrat, vec se pati disa zgjedhje konkrete, kishte edhe disa mesazhe. Flasim sot për këto zhvillime në kampin opozitar, me producentin Sonil Frashëri.