Kuponi tatimor, ndjekje penale pas 3 shkeljesh

Publikuar më: 29/7/2019, ora 16:07

Kuponi tatimor, ndjekje penale pas 3 shkeljesh

Publikuar më: 29/7/2019, ora 16:07

Tre shkelje dhe ndjekje penale. Ky është paralajmërimi i ministres së Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, për të gjitha ato subjekte që abuzojnë me kuponin tatimor.

Kuponi tatimor, ndjekje penale pas 3 shkeljesh

Publikuar më: 29/7/2019, ora 16:07

Tre shkelje dhe ndjekje penale. Ky është paralajmërimi i ministres së Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, për të gjitha ato subjekte që abuzojnë me kuponin tatimor.