Kur do të anëtarësohet Shqipëria në BE? Kalemaj: 2035 është fati më i hershëm

Publikuar më: 18/7/2022, ora 21:34

Kur do të anëtarësohet Shqipëria në BE? Kalemaj: 2035 është fati më i hershëm

Publikuar më: 18/7/2022, ora 21:34

Teksa u fol për negociatat dhe konferencën e parë ndërqeveritare, e cila pritet të ndodh të martën, në Debat nga Alba Alishani u ngrit pyetja se kur mund të anëtarësohet Shqipëria në BE. Analisti Ilir Kalemaj u shpreh se afati më i hershëm është viti 2035.

Kur do të anëtarësohet Shqipëria në BE? Kalemaj: 2035 është fati më i hershëm

Publikuar më: 18/7/2022, ora 21:34

Teksa u fol për negociatat dhe konferencën e parë ndërqeveritare, e cila pritet të ndodh të martën, në Debat nga Alba Alishani u ngrit pyetja se kur mund të anëtarësohet Shqipëria në BE. Analisti Ilir Kalemaj u shpreh se afati më i hershëm është viti 2035.