Kur do të jetë funksional SPAK-u? Ibrahimi e zbulon për A2 CNN – A2

Kur do të jetë funksional SPAK-u? Ibrahimi e zbulon për A2 CNN

Këshilli i Lartë i Prokurorisë (KLP) është në fazën përmbyllëse të konfirmimit të emrave që do të jenë pjesë e strukturës më të fortë të drejtësisë shqiptare, asaj të hetimit dhe gjykimit të korrupsionit dhe krimit të organizuar në nivelet më të larta të qeverisjes dhe politikës.